Italiensk Vinimport er grundlagt i 1977 af Jesper Pedersen og drives nu sammen med sønnen Søren S. Pedersen. Vores sortiment omfatter Italienske vine, men vi har også et bredt udvalg af spiritus. Du kan finde omkring 200 forskellige vine, som altid er på vores lager i Horsens.

Vin Horsens

Vin fra alle de 20 italienske regioner er repræsenteret hos os. Virksomheden er et familiefirma, hvor anden og tredje generation, Jesper og Søren S. Pedersen, i dag arbejder side om side. Vores leverandører i Italien er udvalgt med omhu. Det er gerne mindre producenter med et produktionsareal på 5-15 ha. Det er producenter, som kæler for deres “håndværk” og fremstiller vin af høj kvalitet. Vi lægger mere vægt på kvalitet end på pris. Desuden sætter vi service i højsædet. Venlighed, opmærksomhed og hjælpsomhed er nøgleord i vores vinimportfirma.

Den personlige kontakt

Italiensk Vinimport DK har personlig kontakt til alle vore kunder hver uge.
Vi har faste leveringsdage og er i øvrigt istand til at levere fra dag til dag. Vore kunder er primært restaurenter af alle typer desuden virksomheder, personaleforeninger og vinklubber. For at lette kommunikationen til de italienske leverandører har vi en italiener i vores medarbejderstab.
Kontakt os for information om vore produkter, og få en produktoversigt med prisliste tilsendt.