Beskrivelse

Conti di Postale

DRUEN:
Er for 70-80% vedkommende den gode Sangio­vese, resten – 20-30% – består af 3 andre kendte røde druer, som hver især kan være med til at give den enkelte produceret vin sin smag. De tre øv­rige druer er Canaiolo, Trebbiano og Malvasia. Dette blandingsforhold blev fastlagt for mere end 100 år siden af den dygtige Baron Ricasolo, men man har i år haft dette oppe til fornyet drøf­telse i et forsøg på at forbedre samtlige chianti­typer.

VINEN:
Den røde Chianti er uden tvivl den bedst kendte italienske rødvin i Danmark og den, der har væ­ret længst tid på markedet. Dens berømmelse hænger ikke bare sammen med den gode kvali­tet, men også med den kendte “bastflaske-fiasco”.

Farve:

Dyb rubinrød gående over i granatrød med alderen

Bouquet:

Dyb frugtagtig med en duft af violer, som er mere udtalt i Classico

Smag:

Velafbalanceret, tør, fløjlsag­tig blød med alderen

Alkohol:

Ca.13%

Serveringstemperatur:

Ca. 18º

Pris:

Pr. flaske 120,-