Beskrivelse

Mastro Bruno

DRUEN:
er for 70-80% vedkommende den gode Sangio­vese, resten – 20-30% – består af 3 andre kendte røde druer, som hver især kan være med til at give den enkelte producent sin smag. De tre øv­rige druer er Canaiolo, Trebbiano og Malvasia.

VINEN:
Den røde Chianti er uden tvivl den bedst kendte italienske rødvin i Danmark og den, der har væ­ret længst tid på markedet. Dens berømmelse hænger ikke bare sammen med den gode kvali­tet, men også med den kendte “bastflaske-fiasko”.

Farve:

Dyb rubinrød gående over i granatrød med alderen.

Bouquet:

Dyb frugtagtig med en duft af violer, som er mere udtalt i Classico.

Smag:

Velafbalanceret, tør, fløjlsag­tig blød med alderen. Alkohol: ca. vol.13,5

Serveringstemperatur:

Ca. 18º

Pris:

Pr. flaske 80,-